MH auto

Onderhoud & reparatie


‘Voorkomen is beter dan genezen’

Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseert MHservices regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen. Grote en dure reparaties kunnen dan worden voorkomen.

Onderhoudsbeurten:

‘Wanneer is uw auto aan de beurt’?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? MHservices voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, dus u weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaat kosten. MHservices biedt diverse beurten aan. Bij moderne auto’s volstaat, afhankelijk van de kilometerstand, vaak één onderhoudsbeurt per jaar.

Klein onderhoud:
Bij klein onderhoud wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Naast de standaard werkzaamheden wordt:
-        de auto gecontroleerd op veiligheidsitems als banden, remmen en verlichting
-        de accu preventief gecontroleerd
-        het interieurfilter gecontroleerd
-        alle overige vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld

De prijs van het klein onderhoud is afhankelijk van het autotype maar altijd scherp geprijsd! Neem voor een prijsopgave contact met ons op.

Groot onderhoud:
Het groot onderhoud wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij MHservices altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, controle van de banden, controle van de verlichting en andere veiligheidssystemen.

Standaard wordt de olie en het oliefilter vervangen en worden alle vloeistoffen gecontroleerd / bijgevuld. Overige filters en bougies worden vervangen volgens fabrieksspecificatie. Ook de andere vloeistoffen (denk aan koelvloeistof en remvloeistof) worden vervangen volgens fabrieksspecificatie.
Uiteraard is er extra aandacht voor de accu; die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij MHservices komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!